lauantai 25. elokuuta 2012

Tunnustus

Tällaisen tunnustuksen oli Marjukka lähettänyt minulle. Olen iloisesti yllättynyt. Kiitos oikein paljon :)

 The rules:
1. Include the award logo somewhere in your blog. Here it is:

2. Answer the 10 questions below, for fun, if you want to. Please? :)

3. Nominate 10 to 12 blogs you enjoy. Or you pick the number.

4. Pay the love forward: provide your nominee's link in your post and comment on their blog to let them know they've been included and invited to participate.

5. Pay the love back with gratitude and link back to the blogger(s) who nominated you.

The questions ja suomenkieliset vastaukset ovat tässä:


1. What is your favourite colour? Sininen ja liila ovat tällä hetkellä mieluisimmat värit.

2. What is your favourite animal? Pidän monista eläimistä. Nuoremman tyttären pupu on ollut minulla hoidossa muutaman vuoden, joten se on tällä hetkellä suosikkini.

3. What is your favourite non-alcoholic drink? Suosikkijuomani on kahvi.

4. Do you prefer Facebook or Twitter? En tunne kumpaakaan kovin hyvin, mutta olemme saaneet kokea, miten niillä pystyy kirjoittelemaan perättömiä ja keksittyjä juttuja kenestä vain.

5. What is your favourite pattern? Tykkään monenlaisista kuvioista ja malleista.

6. Do you prefer giving or getting presents? Lahjojen antaminen on mukavaa, varsinkin jos lahja on itsetehty.

7. What is your favourite number? Kaikki numerot ovat hyviä.

8. What is your favourite day of the week? Suosikkiviikonpäiviä ovat kaikki ne päivät, joina saan olla töissä koko päivän. Elannon ansaitseminen useasta eri osa-aikaisesta työstä on aika haasteellista.

9. What is your favourite flower? Suosikkikasvejani ovat monet sellaiset kasvit, joilla lehtien väri on erikoinen, esim. erityisen vaalean vihreä tai tumman punainen tai violettiin vivahtava tai jotka saavat ruskavärityksen syksyn myötä.

10. What is your passion? Intohimoni on nukkekodit, niiden sisustaminen, tavaroiden tekeminen ja näihin liittyen myös blogien pitäminen sekä surffailu.


Pidän itse eniten sellalisista blogeista, joissa nukkekoti, sen sisustaminen ja tavaroiden teko ovat tekemisen kohteena eikä nukkekoti niinkään ole keräilyharrastus.


Tunnustuksen eteenpäin jakaminen on hankalaa. Haluan kuitenkin mielessäni jakaa sen kaikille teille, jotka aina satunnaisesti käytte täällä lukemassa blogiani. Voitte kopioida tunnustuksen omaan blogiinne ja vastata kysymyksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti