torstai 9. elokuuta 2012

kylpyhuone

Kylpyhuone on tämän päivän esittelykohteena. Värimaailmaltaan se on hyvin vaalea: valkoista ja vaalean sinistä. Huoneen ulkonäkö on ollut tällainen jo aika monta kuukautta.

Vasemmalla sivulla on omakekoinen Eetun hoitopöytä ja tarvikehylly. Hyllyllä ja pöydän päällä olevassa korissa on monen kokoisia pulloja, joita on tehty helmistä ja muovisista roskista. Kananmunakennosta tehdyt korit löytyvät hoitopöydän hyllyltä ja sen alta vähän korkeampina versioina. Matot olen leikannut sellaisesta kumimaisesta liukuestemateriaalista (mikähän mahtaa olla oikea nimi).

Kylpyhuoneen perällä on grillitikuista tehdyt tikapuut kylpypyyhkeille, pieni hyllykkö tarvikkeille, vanerinen pesukone ja muovinen roskis. Pesukoneen päällä oleva kylvetysamme on leikattu shampoopullon alaosasta. Kylpyamme samoin kuin muut posliinikalusteet ovat ostettuja.
Oikessa reunassa olevan lavuaarin reunalla on fimosta muotoiltu saippua sekä helmestä, puutikusta ja pahvinpalasta tehty pumppusaippuapullo. Lavuaarin yläpuolella on vanerinen hylly ja peili. Hammasharjat olen tehnyt fimosta ja mukit on muoviletkusta leikatut. Hammastahnatuubin etiketin olen leikannut lehtimainoksesta ja liimannut grillitikusta vuollun tuubin päälle. Pyyheliina- ja vessapaperikoukut on koottu tähden muotoisista napeista ja metallilangasta. Pönttöharjan olen saanut tavaravaihdossa Heleenalta. Henkilövaaka on puolestaan tämän kesän tekeleitä. Sen materiaaleja ovat: vanerinpala, pala kärpäsverkkoa, nettiprintti ja prin ympärillä oleva rengas on vanhoista rintaliiveistä.3 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus. Pidän sinisistä sävyista ja tässä ne ovat niin kauniisti paikoillaan.
  Huoh, ollapa omakin kylpyhuone noin siisti ja sievä...

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää ! Nuo kananmunakennosta tehdyt korit oli hyvä vinkki : )

  VastaaPoista
 3. Sinulla raksuttaa tosi taitavasti, hienoa inspirointia esineiden teossa! Tällaisista ideoista voi lukijakin jotain oppia.

  VastaaPoista