torstai 2. elokuuta 2012

Eetun 1-vuotissynttärit ja keittiön esittely

Eetu vietti 1-vuotissynttäreitään heinäkuun 14. päivä. Poika on vuodessa kasvanut vauvasta pieneksi pojaksi, joka haluaa tutustua kaikkeen uuteen ja vähän vanhoihinkin paikkoihin aina kerta kerran jälkeen. Koiran ruoka- ja vesikupit jaksavat kiinnostaa päivästä toiseen. Toinen asia, joka erityisesti kiinnostaa, on parveke. Eetun mielestä äiti oli istuttanut parvekkeen kesäkukat ensimmäisellä kerralla vähän huonosti, niin ne piti kiskoa ruukuista pois. 
Nyt villikko on istutettu hetkeksi syöttötuoliin kuvan ottoa varten. Äiti on pöydän päässä kameran kanssa valmiina, mutta missä isä on?

Keittilön kaapistot on Piirongista ostettu, samoin neljä tuolia. Pöydän olen tehnyt itse, samoin kuin penkin ja taustaulla näkyvän porrasjakkaran. Keittiö on vielä kesken oikeasta reunastaan, sillä aikoimuksena on tehdä siihen jonkinlainen työpöytä leipomista ja ruuanlaittoa varten. Oikeassa etukulmassa näkyy pakastinarkkua hieman.
 "Eetu laita huulet näin ja puhalla sitten kynttilä sammuksiin". Eetun intiaanipäähineen sulka vain heiluu puhalluksen voimasta ja kynttilä palaa edelleen. Emilian on lopulta autettava vähän. Yksi kivoimmista synttärilahjoista oli intiaanipäähine ja keppihevonen. Keppihevonen on saanut pojan kynsissä kovaa kyytiä.

Nyt on isäkin ehtinyt tietokoon äärestä kuvattavaksi. Kuvien oton jälkeen päästiin maistelemaan kakkua.

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä on Eetun synttäreillä. ONNEA!
  ps. linkitin blogisi ilman lupaasi, onko ok?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On OK. Tämä ei ole millään lailla salaista, joten kaikki uudet lukijat ovat tervetulleita.

   Poista
 2. Kävin pistäytymässä. Kaunis keittiö ja elämää täynnä. Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista