torstai 23. elokuuta 2012

korien koukuttamana


Otin lisää kuvia, koska muutamia on näyttänyt näiden korien punominen kiinnostavan. Oheisissa kahdessa kuvassa näkyy neljä erilaista korityyppiä. Vasemmanpuoleisin on kaikkein tukevin ja paksuimmasta muovista tehty. Huonolaatuisin on toinen oikealta. Se on ohutta muovia. Pohjatkin näissä kaikissa ovat vähän erilaiset.
Punottuna korien pohjat voivat näyttää  vaikka tällaisilta.Oikeanpuoleisimman pohjaa en ole punonut ollenkaan.Tässä on kaksi erilaista pohjan punontamallia samasta ruukkityypistä. Kumpikin on omalla tavallaan hieno. Sisäpuolelta vasemman puoleinen kori näyttää samalta, miltä oikean puoleinen näyttää päältä ja päinvastoin.
Samojen korien ulkoreunat näyttävät tämän näköisiltä.Sisäpuolelta vasemmanpuoleinen kori näyttää samalta kuin oikeanpuoleinen kori näyttää päältä ja päinvastoin.

Tämä kori on sama kori, joka on kahdessa ylimmässä kuvassa vasemman puoleisin.  Malli on hyvin pelkistetty, mutta kuitenkin yllättävän hyvä. Pohjaa ei ole punottu. Korin korkeudesta olen leikannut saksilla vähän pois, koska tälle pienemmälle korille taitaa olla enemmän käyttöä ja tuo korkea musta yläosa näyttää liian hallitsevalta.  Kannustan teitä tekemään kokeiluita!

5 kommenttia:

 1. Onpa kori "poikineen". Nämä on niin ihkuja että....:)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja. Kiitos ideasta ja vinkeistä! Pitää alkaa ottaa näitä salaattiruukkuja talteen.

  VastaaPoista
 3. Näppärän näköisiä koreja. Täytyykin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. S elailin blogiasi ja täällähän on vaikka mitä mielenkiintoista!

  VastaaPoista