maanantai 6. joulukuuta 2021

Joulukuun 7. päivä December the 7th

 

 Päivätyönsä jälkeen Marianne aloitti leivontahommat taas. Hänellä oli tarkoitus leipoa pikkupullia, joiden päällä on murotaikinatähdet sekä isoja vaaleita limppuja myös tähtikoristeella.
 
 After her day job, Marianne started baking again. She was supposed to bake little buns with stars and big light loaves also with star decoration.
 
Kun hän oli päässyt hyvään vauhtiin töissä, tuli Eetu penkille makaamaan. Äidin piti tentata hänen kertolaskutaitoja. Huomenna on siitä nopeuskoe.

After he got off to a good pace at work, Eetu came to lie on the bench. The mother had to test her multiplication skills. There will be a speed test for it tomorrow.

Äidillä oli myös perheen päivällinen työn alla. Kasviskeitto on hellalla.

Mom also had a family dinner at work. Vegetable soup is on the stove.

Äidin multitaskaustaidot olivat koetuksella tänään, mutta lopulta kaikki sujui hyvin. Leivät ja pullat valmistuivat, perhe sai ruuan ja Eetun laskemistaidot alkoivat sujua paremmin. (Multitaskaus on perheenäitien ominaisuus, jolla he pystyvät keskellä hälinääkin keskittymään moneen asiaan samalla kertaa.)

Mom’s multitasking skills were put to the test today, but in the end everything went well. The breads and buns were ready, the family got food and Eetu's caltulating skils became better. (Multitasking is a feature of mothers that allows them to focus on many things at the same time, even in the midst of a distractions.)

4 kommenttia:

  1. Perheen äiti on kova leipomaan. Taas on tulossa meheviä tähtipullia ja joululimppuja. Namskis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jouluksi hän kyllä leipoo paljon, mutta harvemmin muuna aikana. Onneksi näitä voi pakastaa, niin niistä on iloa vielä tammikuussakin.

      Poista
  2. Que cantidad de delicias!!
    Besos.

    VastaaPoista