maanantai 20. joulukuuta 2021

Joulukuun 20. pv December the 20th

Mariannella on vielä kaikenlaista tehtävää. Hän on ollut ostoksilla ja muutamia lahjapaketteja pitää tehdä.

Marianne has all sorts of tasks. She has been shopping and a few gift packages need to be made.


Hän uskoo, että on hankkinut nyt kaiken tarpeellisen. Huomenna on vielä siistittävä jokaista huonetta vähän ja sitten kaikki on valmiina joulua varten.

She believes she has now acquired everythings he needs. Tomorrow we still have to tidy up each room a bit and then everything is ready for Christmas.
 

5 kommenttia:

  1. Marianne on vähän mietteliäs uupuneen oloinen. Kyllä ahkera leipominen on verottanut voimia. ja vielä pitää miettiä lahjoja...Rauhaniemen lapsilla on vauhti päällä, ulos pitäisi päästä, mutta kun ei ole lunta - vielä. Koko Apteekkari Tiger, vaimonsa Eufrosyne ja heidän seitsemän lastaan toivottavat Havumetsätien kaikille asukkaille oikein rauhallista ja iloista joulua! Ja sinulle myös! -Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, että uupumusta on ilmassa. Marianne haluaa tehdä ruuatkin alusta lähtien itse, vaikka kaupasta voisi ostaa valmiina.

      Meillä on täällä lunta ja toivottavasti tekin saatte ja Rauhanniemen lapset pääsevät ulos leikkimään. Lasten enin into purkautuu ulkoleikeissä. Hyvää joulunaikaa myös apteekkari Tigerille ja vaimolle ja lapsille sekä Sinulle!

      - Sirkka

      Poista
  2. Hei vielä! Viesti lipsahti sormistani ennen tekstin tarkistusta. Tuo "Koko apteekkari Tiger..." = Apteekkari Tiger... :)

    VastaaPoista
  3. A mi aún me quedan algunos días más para envolver regalos. Los Reyes Magos vienen el 6 de enero. ¡Qué tu árbol esté repleto de regalos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Did you know that Santa Claus visits personally every home in Finland on the 24th of December. So we´ll get our gift already tomorrow.

      Poista