lauantai 10. joulukuuta 2016

Poro kynttilänjalka Reideer candle holder

 Ohessa tämän poro kynttilänjalan ohje. Itse asiassa tämä ei ole oikeastaan kynttilänjalka, vaan pikemminkin koriste. En keksinyt sille mitään sopivaa nimeä.

 You can find my tutorial for this reindeer candle holder below. Actually this not a candle holder but some kind of decoration. I did not know the right name for this.
 

Materiaalit
- poro nappi
- metallinen nappi halk. 20 mm
- lasihelmi 2 kpl kynttilöiksi
- pieniä helmiä eri värisiä n. 8 kpl
- vihreä oksa, josta voi leikata pienempiä oksia
- kullanvärisiä marjakoristeita
- mustaa rullalankaa kynttilän sydämiksi


 Työkalut ja tarvikkeet
- sivuleikkurit
- viila
- sakset
- Tacky Glue
- pikaliima

Työjärjestys 

1. Leikkaa sivuleikkureilla poro-napista ja alustaksi tulevasta metallinapista silmut. Viilaa kummasta napista kiinnityskohta sileäksi.

2. Pursota Tacky Glueta lasihelmien sisään aivan täyteen. Pidä helmeä sormissasi ja pursota toisella kädellä. Pyyhi liika liima tuoreena pois. Leikkaa mustasta rullalangasta kumpaankin tuikkuun sydän ja paina sydän paikoilleen. Kuivuessaan sydän voi mennä vinoon ja liima kuivua niin paljon, että joudut lisäämään liimaa lisää. Tästä syystä tuikkuja on helpompi käsitellä, jos pidät niitä vaikka kartonkipalan päällä.

3. Liimaa poro metallinapin päälle sen takaosaan ja tuikut etuosaan. Täytä pikkuhelmillä, vihreillä kasvinosilla ja marjakoristeilla napin päälliosa kokonaan. Käytä liimaamisessa pikaliimaa.

Kynttilänjalka on nyt valmis.  Aika söpö, vai mitä mieltä olette?

10 kommenttia: