lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 8., 9., 10. ja 11. luukkuJennan keittiön kaapeissa on tilaa vielä tälläisille tavaroille. Hän sai nämä 8. päivän luukusta.

There is a lot of space in Jenna´s kitchen cupboard.She got these gifts: bottles and containers on the 8th of December.


Joulukalenterin 9. päivänä Jenna sai tekemäni terveelliset täytetyt letut.

On the 9th of December she got these healthy pancakes which I made from Fimo.

Joulun aikana on kiva lueskella. Perheen miesväki sai sarjakuvia ja äidille Tuulen viemää -kirjat.  Nämä Jenna löysi 10. päivänä joulukalenteristaan.


It is nice to spend time in reading books and comics. She got the books from me on the 10th of December. There were comic books and Gone with the wind -books in the package.

11. päivänä olin paketoinut  tekemäni koristeellisen piimäjuuston, paprikatäytteisiä oliiveja ja lautasellisen salaattiaineksia. (Juusto on tehty Marian ohjeella.)

Jenna got on the 11th day  a cheese which is made of buttermilk, olives filled with peppers and a plate of different kinds of salad and  cucumbers. (The cheese is made according to Maria´s tutorial.)


P.S. Olen pahoillani, että joulukalenterini on vähän  myöhässä. Pakettien saada on kuitenkin pysytynyt avaamaan pakettinsa oikeina päivinä ja sehän on tärkeintä.

P.S. I´m sorry, I´m late with these packages of the Christmas calendar. Jenna has got all the packages in right time but I´m late.

1 kommentti: