tiistai 31. heinäkuuta 2012

Vierashuone

Nyt on esittelyvuorossa aivan uunituore huone. Uunituore siinä mielessä, että en ole aikaisemmin tätä esitellyt ja olen lisännyt mm. listat tänä päivänä. Tämäkin on täytetty pääosin omatekemillä tavaroilla.

Sängyn ja yöpöydät olen tehnyt tänä kesänä, heinäkuussa. Yöpöydät on tehty tammen värisestä säleverholistasta ja valmiista sorvauksista, jotka maalasin valkoisella akryylimaalilla. Vasemmanpuoleisella yöpöydällä olevan pöytälampun materiaaleina on nappi, kuulakärkikynän kärkiosa ja hammastahnatuubin korkki. Virkattu liina on myös aika uusi virkkaustyöni. Toisella yöpöydällä on simpukkarasia ja vähän toisenlainen lamppu, joka tehty myös roskista. Sängyn yläpuolella oleva taulu on tehty ristipistokuvastosta leikatusta kuvasta ja ohuesta bambulistasta.

Päiväpeiton löysin Tampereelta Jumbo-kirpparilta. Se on pääosin neuletta, mutta tuo harva verkko-osuus on virkkausta, samoin kuin ulkoreunan kaaret. Tyyny on silkkinauhakirjontana toteutettu.

Jakkara ja peilipöytä ovat vanhoja tekeleitä, mutta tuunasin pöytää vähän liimaamalla tapettisuikaleet laatikoiden etulevyihin, jotta sain sen paremmin sopimaan tähän huoneeseen. Ikkunan vieressä, lattialla olevan korin olen saanut Arjalta. Pitsistä tehdyn korin olen tehnyt itse.

Oikeanpuoleisella seinustalla olevat tavarat ovat kaikki vanhoja omatekemiä tavaroita.Taulut on leikattu ristipistokuvastosta. Matto on nettiprintti, joka on tulostettu T-paitasiirtopaperille ja silitetty kankaalle. Laukut ovat nahkaa ja tuolin istuinosa on punottu langasta ja muuten tuoli on tehty grillitikuista ja säleverholistasta. Lattiavalaisimen osina ovat: nappikorviksen osa, nappi, kyyläkärkikynän kärki, helmet pujotettuna hitsauspuikon pätkään, deodorantti rollipallon puolikas ja varsinaisena lamppuna pisaran muotoinen muovihelmi.
Toivottavasti joku saa näistä kuvista ideoita omiin töihinsä ja harrastukseensa.

Vielä sellainen toivumus teille, jotka luette blogiani. Jos huomaatte, että täällä blogissa kaikki ei toimi niin kuin pitäisi, niin viestittäkää. (Kuvien laatuun yritän panostaa jatkossa, sillä näen kyllä itsekin, etteivät nämä ole riittävän tarkkoja.) Tämä Blogger on niin outo uudelle käyttäjälle, että en ole vielä ollenkaan perillä tämän hienouksista, mahdollisuuksista ja toiminnasta. Yritän kokeilemalla päästä jonkinlaiseen tolkkuun tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti