maanantai 30. heinäkuuta 2012

Olohuone

Esittelyvuorossa on nyt olohuone. Se taitaa olla yksi niistä huoneista, johon en kovin suuria muutoksia enään aio tehdä. Täällä on myös lähes kaikki omatekoista.
Kuva on otettu pääsiäisen aikaan, kun pöydällä oli narsissiruukku. Pöydällä on myös Honkasen Tiinan keramiikkalautanen ja ohuen ohuesta langasta virkkaama pitsiliina, jotka olen saanut arvontavoittona. Seinällä oleva peili odotti valmistumistaan kauan, sillä sohvan yläpuolella oleva tyhjä kohta kaipasi jotakin. Kokeilin tauluja ja hyllykköä, mutta en ollut tyytyväinen. Lopulta keksin tehdä siihen peilin.
 Lipasto on sellainen nopeasti tehty versio, koska ovet eivät aukene. Mutta eikö ulkonäkö ole tärkeintä. Kukkapöydän olen tehnyt Riitalta saaduista viuhkan säleistä.
Kulmassa on pystymuuri, joka on yksi onnistuneimmista töistäni. Sen päällä on myös Honkasen Tiinan keramiikkalautanen. Häneltä on niin ikään arvontavoittona saatu ikkunalla riippuva pikkuinen lyhty. Matot olen tehnyt Miialta saaduista verhoilukankaan paloista.
Televion olen tehnyt vanerista, kaiuttimet ovat partahöylän suojukset, hyllyllä oleva kello on lehdestä leikattu kuva pahville liimattuna. Posliinivaasit ovat ostettuja.


1 kommentti:

  1. Ei vitsit, mä vierailen ekaa kertaa sun blogissa ja luulin tätä ensin oikeaksi asunnoksi! Meinasin jo alkaa kehua pystymuuria, kun luulin sinun muuranneen sen, mutta sitten aloin ihmetellä vanerista telkkaria ja pahvista kelloa. :D On kyllä taitavasti tehty, kun näyttää ihan oikealta asunnolta.

    VastaaPoista