sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Emilian huone

Yleisilme Emilian huoneessa on tämän näköinen tällä kertaa. Emilia rakastaa sisustamista ja sisustusta vaihdellaan monta kertaa vuodessa, ainakin jouluksi ja pääsiäiseksi on luvassa muutoksia. Lempiväri on liila, mutta roosakin on edelleen ihan kiva. Kattolamppukin on roosa. Se on tehty Seijalta saadusta jouluvalojen osasta.
Kaikki tarpeellinen tytön huoneesta jo löytyykin. Vaatekaappi on ostettu, mutta muut huonekalut olen tehnyt itse. Tunnistatko muuten, mistä on tehty jakkaran päällä oleva pikkuinen käsilaukku? Koulupöydältä löytyy koululaiselle niin tarpeellisia tavaroita. Koulutuolia Emilian piti odottaa kauan. Odotus kannatti. Vanhalla tuolilla, jossa on tuollainen ruusukuvio, on Heleenalta saatu salomoninsolmuhartiahuivi. Ihana sekin! Tänä kesänä tehty tikapuuhyllykkö on uusin huonekalu tässä huoneessa.Hyllykössä oleva kello on Tertulta saatu.

Roosan virkatun maton päällä on Heleenalta saadut punaiset kärryt.  Heleenalta ovat myös piirongin päällä lautasella olevat tuikut. Piironki on ensimmäisiä omatekemiä huonekalujani. Vino vähän joka suuntaan. Piirongin päällä on myös piianpeili. Emiliaa naurattaa, kun siitä puhutaan. Hän on saanut käsityksen, että jotain vanhaa sen täytyy olla.Yöpöydällä ovat perhosen siivet, joita hän käytti eskarin naamiaisissa aikanaan.Ne kelpaavat sisustukseen vielä värinsä ansiosta. Sängyllä olevan peitteen olen virkannut ensimmäisenä nukkisvirkkauksena Novitan virkkauslangasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti