sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Eetun huone

 Eetun huoneessa on lipasto, pinnasänky, arkku ja keinuhevonen ostettu Velj. Keskiseltä Tuurista alle kympillä. (Samaan sarjaan kuuluivat vielä syöttötuoli ja leikkikehä.). Maalasin huonekalut vain uudelleen. Hoitopöydän, tikasjakkaran ja hyllykön olen tehnyt itse.
Eetu levittää aina tavarat sikin sokin. Siivo ei tosiaankaan pysy pikkumiehen huoneessa. Hän täyttikin 14.7. yhden vuoden. (Laitan synttärikuvia myöhemmin.) Eetun huoneesta löytyy Marian ohjeella tehtyjä nukenvaunuja kahdet.
Huoneen tekstiilit on tulostettu T-paitasiirtopaperille ja silitetty kankaalle. Ei yhtään pöllömpi idea.Vasikka vetolelun tein tänä keväänä samaan aikaan, kun tilalliset päästivät karjaansa laitumelle.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut Eetulle 1-vuotispäivästä! Taitaa kohta kävellä. Kovasti on kertynyt jo paljon kaikkea kivaa...

  VastaaPoista
 2. Upea talo sinulla! Tuo t-paitasiirtopaperi onkin minulle uusi asia, täytyy ehdottomasti kokeilla.Sille voi siis tavallisella tulostimella tulostaa vaikka omista kuvista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulostin pitää olla suihkutulostin, ei siis laser. Paperipaketissa on niin hyvät ohjeet, että niillä pystyy kyllä tekemään. Siirrettävät kuvat voivat olla siis mitä hyvänsä. Jos tekstiä haluaa tulostaa, täytyy teksti kääntää peilikuvaksi. Jos nukkekotiin haluaa tehdä mattoja, kannattaa kankaaksi valita paksu kangas, koska reunat alkavat ohuessa kankaassa aikaa myöten käpristyä ylöspäin. Muuten kangas voi olla aika ohuttakin luonnonmateriaalia. Ja koska paperi on aika kallista, kannattaa paperi täyttää reunasta reunaan monenlaisilla tulostettavilla eli marginaalit mahdollisimman pieniksi. Itse olen siirtänyt kuvat tekstinkäsittelyohjelmaan ja sovitellut siellä ne sopivasti arkille.Tulostamisen jälkeen olen leikellyt niitä erilleen ja silittänyt pienempinä kappaleina.

   Poista