Puinen leivonta-alusta on kätevä leivontapuuhissa. Jauhot pysyvät alustan päällä ja se on helppo puhdistaa leipomisen jälkeen. Nykyään on käytössä muunkinlaisia alustoja, mutta tämä ainakin on hyvä käytössä. Itselläni on vastaavanlainen käytössä.
Materiaalit ja tarvikkeet
- 6 x 3,5 cm:n pala ohutta 1,5 - 2 mm paksuista vaneria
- kahvitikku
- hiekkapaperia
- listaleikkurit
- liimaa
Työjärjestys
1. Leikkaa listaleikkureilla kahvitikusta alustan reunukset.
Taakse tuleva kappaleen pituus on sama kuin alustan pidempi sivu eli 6 cm. Päihin tulevat kappaleet ovat alustan leveys 3,5 cm + 3mm = 3,8 cm.
Päihin tulevia kappaleita viistotaan etureunasta hieman.
2. Hio kappaleet hiekkapaperilla kauttaaltaan.
3. Liimaa alustan takareunaan kiinni kapea reunuskappale. Liimaa sitten päätykappaleet. Katso kuvasta mallia.
Leivonta-alusta on nyt valmis. Ota se käyttöön ja totea, miten hyvä se on.
Es una bandeja perfecta para los dulces navideños,gracias por el tutorial!!!
VastaaPoistaBesos.