lauantai 4. toukokuuta 2013

Tavaranvaihdot

Nukkiskurssilaisten kanssa meillä oli viimeisellä kokoontumiskerralla tavarapakettien vaihtoa. Tavaroiden piti sopia samanlaiseen jäätelöpuikkorasiaan ja osa tavaroista sai olla materiaalia ja tarvikkeita. Paketteja sai tehdä niin monta kuin halusi. Itse tein kaksi pakettia, joihin kumpaankin laitoin samanlaiset tavarat. Paketit menivät Heleenalle ja Margitille. Meillähän oli jatkokurssilaisten kanssa syyslukukaudella lastenhuone-teema, joten päätin tehdä tavarat sillä teemalla.

Virkkasin pikkutytön mekon ja siihen sopivan hatun. Lisäksi paketissa oli paperinukkevihko ja piipunrassinukke, jolle virkkasin myös samanlaisen mekon.

Laitoin paketteihin myös vaippoja, tuttipullon, Hello Kitty-helistimen, ruokalapun ja tavaroiden alla olevan huovan / alustan. Helistimistä tuli mielestäni supersöpöjä.


Sain Magitin paketin, josta paljastui kaunista itse tehtyä kangasta, luxus-laukku ja sateenvarjo, saunajakkara, makkaralenkki ja kaksi puualustaa. Makkaralenkki menee saunan kiukaalle jo tänään. Kiitos oikein paljon!

Toisen saamani paketti oli Seijalta. Siellä oli valkoinen pöytä, orvokkitarjoilulautanen ja pioni-taulu. Orvokkiastioita minulla onkin jo ennestään, joten olipa kiva sattuma, että sain nyt täydennystä astiastoon. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti