keskiviikko 3. tammikuuta 2018

On hiljaista It is quiet

Marianne ja Tuomo katselevat televisiota. Lapset leikkivät omissa huoneissaan. On hiljaista.Emilia onnistui tekemään piparkakkutalon valmiiksi. Sitä ei voi tarkastella kovin läheltä. Tiedättehän, että se oli aika haasteellinen. Hah, hah.
Marianne on tuonut olohuoneen pöydälle pikkuleipiä, vihreitä kuulia ja suklaakonvehteja ja miettii, että saakohan hän ja isä syödä ne ilman lapsia.

Marianne and Tuomo are watching TV. The children are playing in their rooms. It is really quiet.  Emily succeeded in making the gingerbread house. We can´t show it you closer. You know, it was quite challenging to make it. Ha. ha.
Marianne has brought some cookies, green marmalade balls and chocolates on the coffee table. She is wondering whether she and dad can eat them without the children
 
"Mitä nämä ovat? Kenelle?" - Eetu kysyy. Hän ilmestyy yht´äkkiä olohuoneeseen. Hänellä on kädessään joulupukin tuoma kilpa-auto.

What are these? For whom? "- Eetu asks. He suddenly appears in the living room. He has a racing car in his hand. He got it from Santa Claus.
Kaikki ovat hiljaa. Emilia on yhä huoneessaan. Tekeekö hän jotakin kiinnostavaa? Koeta arvata, mitä hän tekee. Saat hänen vastauksensa huomenna.

Everyone is still. Emily is further in her room. Will she do something interesting? Try to guess it. You'll get her answer tomorrow.

Hyvää uutta vuotta 2018!  Happy New Year 2018!

P.S. Tietokoneeni on ollut epäkunnossa. Viruksia.
P.S. My computer has been out of order. Viruses.

8 kommenttia:

 1. I wonder what Emily is doing alone in her room? Is she wrapping or unwrapping more gifts? Or maybe she is writing a thank you note to Santa?

  Happy (and virus-free) 2018! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Nina,
   You had really goog guesses, but she did something quite different.

   I really hope virus-free year for me. Hah, hah.

   Regards,
   Sirkka

   Poista