lauantai 13. toukokuuta 2017

Kasveja Plants

Kasvien maailma on ihmeellinen. Olen todennut sen jälleen kerran kulkiessani metsässä. Löysin nämä nukkekotiin sopivat kasvit sieltä. Yleensä tämän kasvin lehdet ovat yksivärisiä vihreitä. Kyseessä on ikivihreä kasvi. Vasemman puoleinen kasvi on harvinainen kirjavalehtinen, jota löysin vain yhden oksan. Tämä on aito variegata-versio. Oikealla puolella on puolestaan punertava kasvi, jossa uudet lehdet ovat vaalean vihreän ja punertavan kirjavia ja muuttuvat kesän edetessä vihreiksi. Kyseessä on puolukka. Tunnistitko?

The world of plants is marvelous. I found it once again as I walked in the forest. I found these potty plants suitable for the dollhouse. In general, the leaves of this plant are monochromatic green. It's an evergreen plant. The left-hand plant is a rare variegata one, which I found only one branch. This is a genuine variegata version. On the right side is a reddish plant where new leaves are pale green and reddish, and will change as the summer progresses to green. It's a lingonberry. Did you recognize it?

6 kommenttia:

 1. Muy bonitas. Tienen unas tonalidades muy llamativas.

  VastaaPoista
 2. Jos ei tietäisi, niin kyllä kuvan perusteella menisi ihan oikeasta kasvista. Oletko jotenkin käsitellyt niitä, että säilyisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lisännyt liimaa lehtihankoihin, etteivät lehdet irtoa kuivuessaan. Muuten minulla ei ole käsitystä siitä, kuinka kauan kasvit säilyvät hyvinä. Mutta vaikka ilo olisi vain lyhytaikainen, niin se on kyllä kannattanut, sillä istutus vei vain muutaman sekunnin.

   Poista
 3. !Increíbles ¡, parecen totalmente reales , el color es perfecto:-)

  VastaaPoista