tiistai 30. toukokuuta 2017

Edistystä Some progress

Tanssilavan rakentaminen on edennyt. Olen tehnyt seiniä. Seinälautojen materiaalina on lämpökäsitelty haapa. Se on kevyttä ja sitä on helppo sahata käsisahalla.
Nyt rakennuksesta saa jo käsityksen. Siinä on korkea kulmikas tanssisali ja matala suorakaiteen muotoinen osa, johon tulee esiintymislava ja pieni kioski.

Building the dance hall has progressed. I've done the walls. The material of the walls is heat treated aspen. It is lightweight and easy to saw with a hand saw.
Now it is easier for you to get the idea of the building. It has a high angular shaped dance hall and a low rectangular section with a stage for the band and a small kiosk / stall.
Ikkunoiden kohdissa on pienet penkit. Materiaali on jotain jätelautaa, joka oli ruskeaksi maalattua.En ole vielä päättänyt, minkä värinen rakennuksesta tulee.

There are small benches in front of the windos.  The material is something waste  boards which was  brown. I have not yet decided what color the building will become.

18 kommenttia:

 1. Es un gran proyecto, tengo ganas de ver los avances.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is really a big project and I try to continue the work daily.

   Poista
 2. Fantástica la estructura, será un proyecto precioso:-)

  VastaaPoista
 3. La estructura ha aumentado. Está muy bien.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Lattiasta olisi tullut kauniimpi,jos ensimmäinen suunnitelmani olisi onnistunut. Aion nimittäin tehdä lattiasta sellaisen, että rakennuksen kulmikas muoto olisi paremmin näkynyt myös siitä. Mutta en saanut käsityökaluilla työn jäljestä riittävän hyvää. Olisi pitänyt olla pöytäsaha. No, vaihdoin suunnitelmaa.

   Poista
 5. Que bien avanza esa estructura!!!!
  Besos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We have had rainy weather, so I have had time for this project also by day.

   Poista
 6. Todella hauska tämä tanssilavaprojekti!

  VastaaPoista
 7. Wautsi miten hieno tanssilava on tuloillansa <3 ! Kyllä minikansan kesästä tulee ihana kun pääsevät pyörähtelemään hyvän musiikin tahdissa ja nauttimaan kioskin myymiä virvokkeita <3 . Mainio projekti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projekti tuntuu omastakin mielestäni kivalta ja olen innoissani siitä. Kunpa vain saisin sen onnistumaan. Kiitos mukavasta kommentistas.

   Poista
 8. Wow, what a beautiful project. Very curious to see how you proceed with it.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This project seems to take a lot of time and I am not sure of my skills, but we´ll see the result soon.

   Poista
 9. Ihana idea! Tätä kesäistä projektia on mukava seurata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on tosiaankin kiva, mutta yllättävän vaikea toteutettaa. Pitäisi olla vähän enemmän taitoa. Tässä ei pelkkä into näytä riittävän.

   Poista