maanantai 9. joulukuuta 2013

Lumihiutaleita

Jos Sinulta jäi eilinen ohjeeni lukematta, katso se täältä. Uusi lumihiutaleiden teko-ohjeeni on nimittäin saman kaltainen sen kanssa.

Jos eilisen grillikatselmuksen tuloksena tulit niin nälkäiseksi, että jouduit ostamaan syötävää sellaiselta grilliltä, jossa ruuat pakataan valkoiseen polystyreenialustaan, on Sinulla tämän päivän ohjeeseen tarvittava materiaali valmiina. Lisäksi tarvitset vain Fiskarsin Snowflakes-kuvioleikkurin ja sitten vaan leikkelemään ihania kimmeltäviä lumihiutaleita. Näistä tosiaankin tulee materiaalin ansiosta kimaltelevia.

Lumihiutaleilla voit  koristella joulupöytää, paketteja tai kortteja. Lankan pujottamalla voit tehdä niistä vaikka mobilen, joulukuusen koristeita tai koristenauhoja.

(Kuvassa oleva Fiskarsin kuvioleikkuri ei ole tähän tarkoitukseen paras mahdollinen työväline, koska ne välit, joihin polystyreenilevy pitää työntää, ovat aika ahtaat. (Tällä keikkurillahan saa tehtyä kolmenlaisia "kulmia". ) Työ kuitenkin onnistuu, joten tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen idea. 

2 kommenttia:

  1. Ideoita riittää sinulla, kauniita hiutaleita!

    VastaaPoista
  2. Great punch, I will have to keep an eye out for that one and add it to my Christmas wish list.
    A Big Merry Hug

    VastaaPoista