maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 14.-16. luukut

Joulukuun 14. päivänä sain avata jälleen Leenalta tulleen paketin. Otin siitä kaksi kuvaa, jotta sain nämä ihanuudet paremmin kuvattua. Banaanilaatikkoon oli pakattu kaksi mukia, leikkuulauta, pesuainetta, kirja ja Hota-pulveria.Taitavasti tehtyjä tavaroita. Kiitos!

Nuorille lukijoille lisätietoa Hota-pulverista. Se on entisajan särkylääke, jota kutsuttiin myös Intiaanipulveriksi paperipussin päällä olevan intiaanipäällikön kuvan mukaan.  Muistan itsekin lapsuudessani syöneeni sitä. Se maistui pahalle ja lääke oli pakattu ohuesta paperista taiteltuihin lippuhin, joista lääke kaadettiin suuhun. Tai sitten lääke kaadettiin kahvilusikan päälle ja vähän hienoa sokeria päälle ja siitä suuhun ja kulaus vettä päälle.

Banaanilaatikosta löytyi myös nämä erityisen kauniit tavarat. Ruskeasävyinen tarjotin, jossa kaunis kuva keskelle ja metalliset kantokahvat päissä, kaksi kynttilänjalkaa kynttilöinen ja huippuhieno kuulakärkikynä rasiassa, jonka läpinäkyvän kannen saa vedettyä sivuun.  Kiitos näistä ihanuuksista!

Paketoin Leenalle virkatun maton, soikean pöytäliinan ja kaksi pienempää liinaa, lampetit, metallisia tavaroita ja jouluisia pöytäkoristeita.

Jennalle paketoin 14. päivä pienen virkatun liinan ja kukkia maljakossa.

Jennan 15. päivän pakettiin käärin tekemäni juustotarjottimen juustoineen, viinirypäleineen. Tein myös pienen puukon juustojen leikkuuta varten.

16. päivänä Jenna sai avata paketistaan kuvullisen herkkutarjottimen. Tarjottimelle leivoin unelmatorttua ja suklaisia pikkupullia hillosydämellä.

1 kommentti:

  1. Sanattomaksi menen noita mini-ihanuuksia katsellessani... On taas näppärät näpit olleet vauhdissa!

    VastaaPoista