sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Eilen juhlittiin Emilian syntymäpäivää vain perheen kesken. Äiti oli leiponut herkullisia kurpitsakakkuja.

Emily´s birthday was yesterday. Mother had baked delicious pumpkin cakes.

 Äiti oli koristellut vähän keittiötäkin.

Mother had decorated also the kitchen a little bit.

 Oransseja ja keltaisia kurpitsoita.

Orange and yellow pumpkins.

 Myös täällä.

Also here.

 Emilia ei osannut aavistaa, mitä hän saa syntymäpäivälahjaksi perheeltään.

Emily could not guess what her birthday present was.

 Paperikassissa oli äidin neulomat lämpimät lapaset ja kaulaliina. Pipokin on valmistumassa lähipäivinä. Pikkuveljeä kiinnosti Emilian lahja.

There were a pair of warm mittens and a scarf in the paper bag. Mother had knitted them.  Emily will receive a beanie later. Emily´s little brother was interested in the gift.

 

14 kommenttia:

 1. Äiti on ahkera neuloja ja virkkaaja kun kaikilla on niin nätit neuleet päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidillä on aina jokin työ keskeneräisenä ja valmistakin tulee aina silloin tällöin. Neulomalla ja virkkaamalla hän saa "omaa aikaa".

   Poista
 2. The knitwear is the Perfect gift for this time of year. Happy Birthday Emily! :D

  elizabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Elizabeth! Emily was satisfied with her gift.

   Poista
 3. Nukkekotisi on niin kaunis, ihania astioita keittiössä ja muut yksityiskohdat...ja Kyllä täällä ollaan kateellisia Emilian lahjasta, osaisinpa minäkin tikuttaa pienen pienet villasukat ja neuleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koristellut osan astioista Water Slide tarroilla. Ja olen tehnyt niitä useita erilaisia sarjoja. Neuleiden teko on kyllä haasteellista pienessä koossa. Epätasaista jälkeä syntyy aivan liian helposti ja se kyllä harmittaa.

   Poista
 4. Hello Sirkka,

  The table looks beautiful and the pumpkin cakes delicious. I like Mother's yellow pumpkins on the kitchen counter and the poster of mushrooms on the wall. Emily looks like she is very proud to be one year older. Hope she enjoys her knitted mittens and scarf very much.

  Kind regards,
  Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Nina, the birthday gift was perfect for Emily. This year her best friend Sanni was in Spain and Emily did not want to invite other school mates. She will meet Sanni tomorrow.
   Hugs,

   Poista
 5. Kyllä on kaunista ja viihtyisää, hauskoja nuo erilaiset ja eriväriset kurpitsat. Onnea Emilialle, taisi lahja olla neidon mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt kurpitsoita monena vuotena. Aina muutaman kerrallaan. Kokoelmani alkaa olla jo aika kattava. Pitäisi kokeilla ensi vuonna vihreitä versioita
   Emilia kiittää onnitteluista! Lämpimät lapaset ja huivi olivat todella tarpeelliset. Äiti ei vaan ole ehtinyt neuloa pipoa vieläkään.

   Poista