tiistai 6. tammikuuta 2015

Timantit ovat ikuisia Diamonds are forever

Timantit ovat ikuisia. Ne ovat myös tytön parhaita ystäviä. Niin myös nukkekodissa. Peilipöydälle on ilmestynyt timanttikorvakorut ja hopeinen ketju timanttiriipuksella. Lisäksi kulmikas rasia, jossa on timantti kannessa.

Diamonds are forever. They are also girl´s best friends. Also in the dollhouse. There are new diamond earrings and diamond pendant with silver chain on the dressing table. There is also a new jewelery box with a diamond on the lid.

Ei haittaa jos Sinulla ei ole timantteja, voithan aina hankkia hajuvesipulloja, kynsilakkoja ja huulipunia. Niitäkin on mukava omistaa ja niillä saa hyvän mielen. Saat timantteja ehkä joskus myöhemmin.

Never mind, if you have no diamonds. You can buy perfume bottles, nail varnish and lipsticks instead of diamonds. It is nice to own such things and you´ll be glad. Perhaps you´ll get diamonds some other time.

 Keräsin tarjottimille kauniita hajuvesipulloja, jotka olen tehnyt kauan aikaa sitten. Kynsilakkoja ja huulipunia nukkekodissa ei aikaisemmin ole ollutkaan.

I arranged some beautiful perfume bottles on a metal tray.  I made  some nail varnish and lipsticks, too. I haven´t had such things earlier.

Peilipöytä on vanha, mutta siitä tuli eri näköinen, kun tein sen päälle uusia tavaroita.

The dressing table is an old one, but it looks now different owing to the new things.

Tein toisenkin peilipöydän päälle uusia tavaroita.

There also also some new thing on another dressing table.

 Korurasian tein ainakin 60 vuotta vanhasta metallisesta kulmikkaasta napista, jonka pystyi purkamaan kahdeksi osaksi. Päälliosassa on reunoissa pienet siivekkeet, joita vääntäen pohja irtosi helposti. Liimasin rasian kannen sisäpuolelle sekä pohjaosaan pienet pahvinpalat, niin rasiasta tuli hyvä vintage-tyyppinen rasia.

The jewelery box is made of a metal button. It is over 60 years old. I managed to remove the top of the button from the bottom. It became a vintage style box. I like it.

Peilipöydän olen tehnyt joskus kauan aikaa sitten, mutta sen peiliosa ei ole ollut mieluinen. Tuunasin sitä nyt korvakorun osalla. Lopputulos on parempi.

This dressing table is an old table, but I never was satisfied with the mirror of it. I wanted to renew it a little bit with a part from an old earring.

Haluan toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta 2015. Kiitos kaikille vuodesta 2014. Joulukuu oli erityisen hyvä kuukausi. Blogini sai uusia lukijoita ja vierailijoita oli valtava määrä, ilmeisesti ohjeitteni ansiosta. Erityiskiitos niile, jotka ovat kommentoineet postauksiani. Ne ilahduttavat päivääni ja odotan niitä jatkossakin.

I wish you a Happy New Year 2015. Thank you for the year 2014. December was a very good month for me and my blog. We got many new readers, probably owing to my tutorials. Special thanks for those, who have left comments on my posts. I am pleased to get them also in the future.


6 kommenttia: