perjantai 9. tammikuuta 2015

Sivuraiteella On a sidetrack

Olen ollut taas sivuraiteilla tänään. Minulla ei ole mitään selkeää linjaa tekemisessäni, koska pidän niin monenlaisista tyylisuunnista ja tavaroista. Tekeminen on minulle suurempi nautinto kuin tuloksena syntyneet tavarat. Siksi tavaroita kertyy enemmän kuin olisi tarvetta ja tilaa.Tämän sängyn ja sängynpeitteen sekä yöpöydät lamppuineen olette jo nähneetkin. Sängyn olen ostanut nukkekotiharrastukseni alkutaipaleella, kun en vielä tiennyt, että osaan tehdä puisia huonekaluja itsekin.

I have been today on a sidetrack. That means: I do not have a clear line of making my miniatures. I like the wide variety of styles and goods. Making is a greater pleasure than the goods. Therefore I have too many goods than I need or have space for. This bed and bedside tables and table lamps you have already seen..The bed I bought in the early stages of my hobby, when I did not know that I can do wooden furniture by myself.

Peilipöydän olen ostanut samalla kertaa. Pöydällä olevat tavarat näitte viime postauksessa tarkemmin.

The dressing table has also been bought some years ago.

Tämä vaatekaappikin on näkynyt jossain kuvissa, mutta se on ollut tyhjä.

You have seen also this wardrobe in some images, but it has been empty.

Paperoin nyt kaapin sisältä ja laitoin hyllylle vähän liinavaatteita ja muita tavaroita. Vielä kaappiin mahtuisi jotakin, mutta tässä vaiheessa näyttää tältä.

I papered the inside of the wardrobe and and put on the shelf a bit of linen and other goods. 

Päätin, että yhdistän kaikki tavarat Vintage-roomboxiksi, että voin ihastella niitä. Laitan ne ehkä joskus myöhemmin johonkin uuteen nukkekotiin.

I decided to combine all the things into a Vintage- roombox. Some day, maybe, they are ready for a new dollhouse.

Lopuksi nautiskelin työni tuloksista kahvikupin ja cupcaken kera. Työtäni tuli ihailemaan eräs ystäväni. Mietimme, että seinille voisi lisätä vielä tauluja tai jonkun hyllyn. Asia jää mietintään.

In the end one of my friend came to look at what I had done. We drank coffee and ate cupcakes. We thought I should add something on the walls, maybe some paintings or a shelf. I have to think about it.

8 kommenttia:

 1. Oikein kaunista tuli, ihana tuo vaatekaappi!

  VastaaPoista
 2. Everything together looks very nice, the cupcakes make my mouth water!
  Greetings

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita, kuten nuo kampauspöydätkin!

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat!
  Pitkästä aikaa kävin blogeissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva, että käväisit täällä. Siitä onkin aikaa, kun olemme nähneet toisemme.

   Poista