lauantai 18. tammikuuta 2014

Joskus iltapäivisin eteisessä on tämän näköistä. Emilian reppu, pipo, kaulaliina ja kengät ovat lattialla. Onkohan Emilian koira Riku syyllinen? Vai miksi täällä on tämän näköistä?

Sometimes in the afternoons the hall looks like this. Emily´s backbag, cap, scarf and shoes are on the floor, here and there. Do you think that Emily´s dog, Riku, is quilty? Or why the hall looks like this?


 
Riku ei tosiaankaan ole syyllinen, vaikka se on odottanutkin Emiliaa koulusta kotiin.  Emilialla oli kova vessahätä ja siksi oli riisuttava nopeasti.  Hän tietää, että eteisen on oltava siistin näköinen ja siksi hän järjestääkin vaatteet naulakkoon, ennen kuin vanhemmat tulevat töistä.

Riku is quilty under no circumstances. He waits for Emily every afternoon from school. Emily was in hurry to go to the toilet and that is why she had to take off the clothes quickly. She knows, that the hall has to be tidy when the parents arrive from the job.

Pakkasta on viime päivinä ollut yli -20 astetta. On ollut entistä tärkeämpää, että pukeutuu lämpimästi koulumatkoille. Äiti virkkasikin Emilialle villatakin, joka mahtuu hyvin takin alle.

It  has been bery cold recently, over -20 degrees. It has been so important to dress up warmly when going to school. Mother crocheted a cardigan for Emily. It it ment to be worn under the coat.

2 kommenttia:

  1. Oi, sinulla on nukkekodissa ihan oikea eteinen... Sellainen olisi Villa Kumpulassakin tarpeen. HIeno villatakki Emilialla!

    VastaaPoista