tiistai 7. tammikuuta 2014

Ensin työ, sitten huvi

Emilian huone on ollut viime päivinä mullin mallin ja äidin siivouskehotukset ovat kaikuneet kuuroille korville. Aamulla äidin kärsivällisyys loppui ja Emilia tajusi, että tänään on viimeinen hetki siivota. Kaappi on ollut sellaisessa kunnossa, että jos ovet on aukaissut, on sieltä tippunut tavaroita maahan. Koulun jälkeen Emilia ryhtyi työhön.Kaapin päälle hän laittoi joululahjaksi saamansa ison laatikon, joka on jo täynnä kaikenlaisia tavaroita. Lisäksi yksi hänen laukuistaan päätyi laatikon viereen.

Ylähylle hän laittoi lakanoita ja pyyheliinoja.  Siellä on pari uuttakin pyyheliinaa.


Keskihyllyllä on pyyheliinoja ja muita tarpeellisia tavaroita. Äiti ei näistä kaikista tavaroista ole tietoinen. Siksi ne ovat täällä.

Alahyllyllä on laatikoissa askartelutarvikkeita. Lisäksi siellä on punainen huopa.Nyt on hyvä järjestys, mutta kuinkahan kauan se pysyy.Lipaston päällä on ollut valtavasti tavaraa ja äidin mielestä tietenkin liikaa.

Nyt vain kaikista tarpeellisimmat ovat esillä.
 
Siivoustyö kesti kauan, ainakin Eetun mielestä. Hän olisi halunnut leikkiä kotileikkiä Emilian uudella kahvi/teekalustolla. Emilia on kieltänyt, ettei Eetu saa leikkiä sillä yksin. 
Lopultakin kotileikki pääsi alkamaan siistissä huoneessa.

6 kommenttia:

 1. Precioso trabajo, me encanta como combina todo es fabuloso.
  Un abrazo.
  Yolanda

  VastaaPoista
 2. У нас говорят: "Делу время, потехе - час"
  Очень рада за Эмилию, что в её комнате теперь чистота и порядок! )))
  С наилучшими пожеланиями из России. Елена.

  VastaaPoista
 3. Hello Sirkka! This is a very cute post and the results are that the cupboard is nice and tidy once again. Emilia's tiny tea set is a wonderful reward after getting her work done! :D

  elizabeth

  VastaaPoista
 4. Ihana kaappi tarvikkeineen ja niin suloinen kuva vielä postauksen lopussa <3

  VastaaPoista
 5. Onpa suloinen huone Emilialla ja tosi hyvin sisustettu!
  Minusta lipaston päällä oleva peili oli varsinkin söpö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhan mallinen piianpeili valkoiseksi maalattuna sopii tyttöjen huoneisiin nykyäänkin. Laatikkoon mahtuu koruja ja muita pieniä tavaroita.

   Poista