sunnuntai 9. joulukuuta 2012

9. luukku

Puinen jakkara ja simpukoin koristeltu puurasia ovat Jennan tämän päivän kalenteripaketissa.( Jakkaran olen tehnyt Marian kirjan ohjeella.)

 
 Tänään minullakin oli avattavana Anjan ensimmäinen kalenteripaketti. Paketti oli veikeän näköinen ympärillä olevan kangasnauhan ansioista.
Paketin sisältä löytyi juuri Emilialle tarkoitetut tavarat: ohuesta puuvillasta ommeltu kesämekko kauniissa henkarissa, kissataulu ja vaalean punainen raitamatto. Joulusiivoja ei vielä ole tehty, mutta nämä menevät Emilian huoneeseen, niin kuin Anja ne on tarkoittanutkin. Paketin ympärillä olevasta nallenauhasta teen pikkuveli Eetun huoneeseen taulut tai tyynyt.

Anja oli ommellut täydellisesti istuvan mekon ja pitihän sitä sovittaa heti. Tyttö vaati, että hän haluaa näyttää kaikille, kuinka ihana se on. (Varastosta ei meinannut löytyä kuvausta varten sopivan väristä aluspaitaa ja näillä halvoilla EM-nukeillahan on se ongelma, että piipunrassit näkyvät.) Kiitos Anja, valtavan paljon:)

Pakeoin Anjalle omatekoisia tavaroita: vanhan mallinen vedettävä puuhevonen, ranskankielinen Saapasjalkakissa-kirja, hakka-leikkikalu ja ilmoitustaulu, jossa on ranskalaisia valokuvia ja tekstejä sekä pitsikukkia.

4 kommenttia:

 1. Oikein paljon kiitoksia näistä ihastuttavista esineistä vielä tätäkin kautta! Olipas tosiaan hyvin sopiva mekko Emilialle. Miten muka luulin sen oelvan joku hänen taaperoikäkauden mekko joka olisi muistona seinällä. No, parempi kun pääsi käyttöön :) Tosi suloisen näköinen Emilia!

  VastaaPoista
 2. Hei onni susi sinua ja voitit toisen palkinnon arvonassa onneksi olkoon. Laitan palkinnnon tulemaan, kun saan sinulta osoiteen. Sähköposti osoiteen on : taina.karjalainen1963@hotmail.com
  Iloista joulun odotusta toivoo: Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 3. Onpas paljon viehättäviä, kauniita pikku tavaroita! Ja mekko tosiaan istuu upeasti! Kateellisena on katsellut toisten blogeista näitä joulukalenterivaihtoja, en tänäkään vuonna saanut aikaiseksi itse järjestää sellaista... Mutta hienoa, että teillä muilla intoa riittää! Hyvää joulunalusaikaa!

  VastaaPoista