keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12. luukku

Jennan nukkekodin lapsukaiset saivat tänään lammasvetolelun ja hassun näköisen pöytälampun. Joulukalenteripakettien avaaminen on niin hauskaa, että aamu-unisetkin heräävät vaivatta pakettien houkuttelemina.

Tänään minullakin oli kaksi pakettia avattavana. Romaniasta asti Simonalta tulleesta paketista löytyi ruusuin koristeltu täytekakku ja kakkukirja.
                        Kirjan sivuilla on kakkujen ohjeita kuvineen. Kiitos Simona :)

Simonalle olin itse vastavuoroisesti lähettänyt paketin, jossa oli nalletaulu, seinään kiinnitettävä simpukkataulu, kissanmuotoinen ripustuskoukku javalkoinen keppihevonen.


Anjalta saamassani paketissa oli ruskeasävyinen taljamatto, kaunis kukkakuvioin kirjailtu käsilaukku , samettilakki, elefanttikoriste ja bunkakirjailtu seinävaate, jossa aiheena on syksyinen omenapuu punaisine omenoineen. Kiitos Anja :) 
Anjalle paketoin puolestani kaksi taulua,soikean virkatun pöytäliinan, kuparilangasta punotun jalallisen korin ja kaksi kyttilänjalkaa. Lisäksi paketissa oli pienempi virkattu pöytäliina ja naisten laukku.

3 kommenttia:

 1. Ihana kalenteri täälläkin menossa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihan hurjan paljon kaikista ylitsevuotavan ihanista tavaroista! Virkkaukset ovat mulle ihan ylivoimaisia, tuskin koskaan aion edes yrittää, joten ne ovat aina tervetulleita. Laukku on jotain käsittämättömän taitavaa tekoa, puhumattakaan noista punotuista koreista. Sellaisiakaan minulla ei aiemmin ole onni omistaa. Taulut eivät pääse oikeuksiinsa kuvassa läheskään siten kuinka upeat nekin ovat. Olen kyllä sanaton. KIITOS!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen kalenterivaihtoihin osallistunut tietää, että olisi kiva tehdä toiselle sellaisia tavaroita, joita hän ei itse osaa tai pysty tekemään. On kiva kuulla, että onnistuin keksimään pakettiin jotain Sinulle sopivaa.

   Poista