lauantai 20. elokuuta 2016

Raparperipiirakka Rhubarb pie

Haluatko maistaa raperperipiirakkaa?

Do you want to taste rhubarb pie?

Marianne leipoi niitä tänään useita, että niitä sai laittaa pakastimeenkin.

Marianne baked many pies today. She put them in the freezer

Raparperista saa kaksi tai kolme satoa vuodessa (meillä täällä Suomessa). Raparperia voi pakastaa myös pilkottuna jälkiruokia ja leivonnaisia varten.

We get yearly two or three harvests of rhubarb in Finland. We usually put them in the freezer as chopped. So they can be used in desserts and pastries.


12 kommenttia:

  1. Ihania nuo raparperipiirakat! Näyttävätkin herkullisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piirakoiden väri ei tullut aivan oikea, mutta muuten ovat kyllä herkullisen näköisiä.

      Poista
  2. I LOVE rhubarb pie and yours looks really YUMMY! I love it hot, and topped with vanilla ice cream. MMMMmmmmmm good! :))

    elizabeth

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi, I had maked already many hours with this scene and I have to admit that ice cream was in my mind, but I did not know, how to make it of polymer clay. May be next time. Hah, hah.

      Poista
  3. Oi, ihana leivontapöytä tilpehööreineen!

    Terkuin: Lea

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. The result is not perfect, but quite good and tasty :)

      Poista
  5. No conozco el pastel, pero tiene un aspecto estupendo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The taste of the pie is a litle bit sour, but very good.

      Poista
  6. Voi miten ihastuttavia kuvia! Olet luonut niin aidon tuosta leipomismiljööstä <3 ! Ihan vesi herahtaa kielelle ja tekisi mieli hiipiä salaa maistamaan pala jo ihan tuota taikinaakin ^_^ . Kelpaisi kyllä raparperipiiraskin ^_^ . Ihana käydä kurkkaamassa näitä sinun postauksia <3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hauska saada tällaisia kommentteja! Minua ilahduttavat kaikenlaiset kommentit ja onkin todella mukavaa, että aina muutamat ehtivät / viitsivät niitä kirjoitella. Kiitos!

      Poista