lauantai 23. huhtikuuta 2016

Vieraita Grandma and grandpa

Emilia on saanut mumman ja paapaan vieraakseen. He vierailevat harvoin, sillä he asuvat kaukana maaseudulla. Mummalla on laukussaan hänelle tuliaisia. Mitähän laukussa mahtaa olla?

Grandma and grandpa have arrived today. They visit very seldom, because they live far away in the countyside. Grandma have something for Emily. Can you guess, what it might be.

Ihana-nimisiä askartelulehtiä. Lehti on hänelle tuttu. Hän on lainannut niitä kirjastosta, mutta on kiva saada niitä omaksi. 

There were some magazines in her bag. The name Ihana means Lovely.  Emily knows this is a good magazine. She has borrowed them from the library every now and then.

Lehdistä löytyy aina kivoja ohjeita. Mumma kertoi, että ainakin uusimmassa lehdessä on jokin miniatyyrin ohje. Se täytyy heti etsiä.

The magazines include always good tutorials and tips. Grandma told her,  that there is a tutorial for some miniature in the latest issue. She has to look for it at once.

Paappa kyselee Emilialta, millainen koulupäivä hänellä on tänään ollut. Kiva päivä on ollut, sillä kukaan ei ollut sairaanakaan. 
Vanhemmat ovat vielä töissä ja Eetu on päivähoidossa, mutta he tulevat pian.

Grandpa was interested in Emily´s schoolday. It was OK, because nobody was sick.
The parents are still at work and Eetu is at playschool, but they are coming soon.

4 kommenttia:

 1. Es estupendo poder disfrutar de unos días con los abuelos. Bonitas fotos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is nice that the grandchildren and grandparents have time together. This happens far too seldom.

   Poista
 2. Söpöt kuvat ja ihanat nuket. Kiinnitin huomion myös tuohon upeaan virkattuun päiväpeittoon, kunpa itsekin osaisi virkkuutella:)
  Terkuin:Lea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväpeitto on kirpparilöytö muutaman vuoden takaa. Se on itse asiassa neuleena tehty ja aloitettu keskeltä ja neulottu sukkapuikoilla. Aika vaikea tekniikka, mutta sitä käytetään pöytäliinoja neulottaessa. Tykkään siitä itsekin. Yleensä pyrin tekemään mahdollisimman monet jutut itse, mutta kun oli halvalla myynnissä, niin pitihän se ostaa. Nuket ovat Eurominin nukkeja. Ne eivät valitettavasti kestä minun pukuleikkejäni, vaan piipunrassit katkeilevat jaloista tai käsistä.

   Poista