maanantai 25. marraskuuta 2013

Less is more

Olen viime päivinä sisustanut jouluisen olohuoneen. En halunnut siitä aivan valkoista, mutta kuitenkin aika vaalean. Toisena kriteerinä oli, ettei sinne tule joulupukkeja tai tonttuja, vaan yritin muulla tavoin tehdä siitä jouluisen. Huonekalut olen poiminut tähän roomboxiin nukkekodeistani. Joitakin uusia tavaroita jouduin kuitenkin tekemään.
Sisustusidea lähti kuusesta, jonka tein isosta männyn kävystä. Muodoltaan tämä muistuttaa kuusta, mutta ulkonäkö on toisenlainen.
Kuusi on spraymaalattu valkoisella maalilla ja siinä on koristeena pelkästään valkoisia vahahelmiä. Kokeilin myös muunlaisia koristeluita, mutta ne eivät sopineet tähän sisustusideaan ollenkaan.Valkoisia vahahelmiä on myös pienessä oljesta tehdyssä pöytäkuusessa.
Taustaseinällä  on paperinauhasta ja puretusta pellavakankaasta tehty kranssin muotoinen koriste. Piirongin päällä oleva eläin on spraymaalattu lasten lelu.

Sisustus on väritykseltään valkoisen ja ruskean sävyinen. Siellä täällä on punaista ja kultaa piristämässä. Huoneessa oli jossain vaiheessa paljon enemmän tavaraa, mutta  päädyin lopulta aika vähäiseen tavaramäärään. Less is more.
Tein toisesta eläinmuovilelusta seinälle kiinnitettävän version. Siitä tuli aika kiva.

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihanalta näyttää, tykkään kovasti

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania sisustusyksityiskohtia! Upea kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Todella tunnelmallisen ja ihanan näköistä, minäkin tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 4. Huone on tosi kaunis ja tyylikäs, ja myös kivan jouluinen. Hyvä idea tehdä kävystä joulukuusi!

  VastaaPoista
 5. Loistava idea tuo valkoiseksi spraymaalattu lasten lelueläin.

  VastaaPoista