maanantai 19. marraskuuta 2012

Messuostoksia

Moneen vuoteen ei ole tullut käytyä Tampereella Suomen Kädentaidot-messuilla. En lähtenyt nytkään niinkään ostostentekomielessä, vaan enemmänkin etsimään ideoita. Ostoksia tuli tietenkin tehtyä. Tässä Nukkekoti ja Lelun osastolta hankkimani massamuottipakkaus, läpikuultavaa Fimo-massaa, havuköynnöstä, leikkurit ja pikkuinen nalle.
Sain kaupantekijäistä Marialta ja Esalta Paulig-kahvipurkin, jollaista en aikaisemmin ole omistanutkaan. Kiitos siitä ja oli kiva nähdä teidät livenä:)
Emmulin osastolta löysin punaista kanavakangasta ja  nauhaa, jossa on toisessa reunassa kuminauhapoimutus. Aion käyttää nauhaa nukkisasukkaiden vaatteisiin. Aida-kankaasta puolestaan teen ruokapöydän joululiinan ainakin.
Sinellin osastolta löytyi pieniä kuvionappeja monenlaiseen tarpeeseen. Nappien alla olevan kassin kuviointi oli juuri kuin minua varten suunniteltu, joten olihan sellainen ostettava myös.

2 kommenttia:

  1. Onpas messuilla ollut monenlaista kivaa tavaraa myynnissä, harmi, kun en itse päässyt messuille! Kiva nähdä, mitä kaikkea noista löydöistäsi syntyykään.

    VastaaPoista