sunnuntai 30. syyskuuta 2012

PormestarintuoliSateinen sää mahdollisti tänään pienen askarteluhetken. Vierashuoneeseen syntyi pormestarintuoli. Kaavat otin Nukkekoti Väinölä tapaan -kirjasta, mutta runkomateriaalina käytin miniaaltopahvia. Verhoilun tein omalla tavallani ja käytin antiikkinahkaa käsinojien päällä. Tuolista tuli moderni kiiltävän kankaan ansioista.

3 kommenttia:

 1. Ihana huone ja pormestarintuolihan näyttää todella funkkikselta ; D Tuo jalkalamppu on kanssa magee, mitä oot siihen käyttänyt ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalustaan olen käyttänyt nappikorviksen taustakappaleen, sen päälle liimasin metallisen napin,joihin olen porannut pienen reijän. Reikään olen liimannut hitsauspuikkoa pätkän. Siihen olen sitten pujottanut metallisen kuulakärkikynän kärjen, jonka sisällä on pieni puuhelmi. Varressa on vahapintaisia helmiä. Lamppuna on pisaranmuotoinen muovihelmi ja varjontin on deodorantti rollin puolikas. Monta osaa siis tarvittiin. Suurin haaste lampussa on saaja jalustasta niin painava, että se pysyy pystyssä.

   Poista
  2. Oho, paljon todellakin osasia, mutta ilmankos lopputulos on niin hieno! Ja erittäin kekseliäästi käytetty eri osasia. Itse koitin tehdä tuon tuolin vkonloppuna ja se ei ihan mennyt putkeen elikkä uutta tekemään vaan : ))

   Poista