Marianne has baked today loaves. The light brown ones are almost entirely made of wheat flour. The dark ones are made of buttermilk, malt, rye flour, wheat flour, oats groats, syrup,oil, salt and yeast. The loaves baked in the oven are lubricated with a mixture of syrup and hot water. The taste of the loaf is sweet. This kind of bread is typical for archipelago and coast areas of Finland specially at Christmas but also all year round.
sunnuntai 5. joulukuuta 2021
Joulukuun 5. päivä December the 5th
Marianne on leiponut tänään limppuja. Vaaleat limput ovat lähes kokonaan tehty vehnäjauhosta. Tummissa saaristolaislimpuissa on piimää, maltaita, ruisjauhoja, vehnäjauhoja, kauraleseitä, siirappia, öljyä, suolaa ja hiivaa. Saaristolaislimput voidellaan paistumisen jälkeen päältä siirapin ja kuuman veden seoksella ja ne maistuvat makealta. Saaristolaislimput ovat tavallisia Suomen saaristo- ja rannikkoaluilla muinakin aikoina kuin jouluna.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Parecen muy buenos!!!
VastaaPoista'The taste of them is lovely!
PoistaQue buena pinta tienen esos panes!!!
VastaaPoistaBesos.
Actually they taste very good.
Poista