Mariannen aamu on alkanut riisipuuron keittämisellä.Riisi on yksi kansallisruuistamme juuri aatto aamuna. Kymmeniä vuosia sitten riisi oli ylellisyyselintervike täällä. Riisipuuron keittäminen on pysynyt siitä huolimatta jouluruokanamme, vaikka elintasomme on noussut.
Puuron pinnalle sirotellaan kanelia ja sokeria. Puuro syödään kylmän maidon kera.
Puuron sekaan piilotetaan yksi manteli.Se joka se löytää, saa palkaksi makeisen.
Marianne´s morning began with cooking rice porridge. Rice is one of the traditionalfoods in Finland.Tens of years age rice was luxury foodstuff here. However, making rice porridge has remained as our Christmas food, although our standard of living has risen.
Cinnamon and sugar are sprinkled on the porridge. And it is eaten with cold milk.
One almond is hidden in the porridge. He/she who gets it,receives a candy as pay.
¡Felices Fiestas!
VastaaPoistaThanks, the same to You!
Poista