tiistai 12. huhtikuuta 2022

Eetun salaisuus Eetu´s secret

 

Eetu oli hyvin nopea valitessaan huoneeseensa mieluisimmat koristeet. Ikkunalaudalle kivoja tipuja ja pikkupöydälle pupu ja ruoholautanen.

Eetu was very quick in choosing the most favorite decorations for his room. Nice chicks on the windowsill and a bunny and grass plate on the small table. In Finland it is common to grow grass on a plate for Easter. It represents the miracle of spring and growth.

Hänen munakorinsa on tyhjä vielä, mutta äiti oli ostanut ison avattavan pahvimunan, jonka sisällä on pieniä suklaarakeita. Niitä hän on jo maistanut.

His egg basket is still empty, but her mother had bought a big pop-up cardboard egg with small chocolate granules inside. She has already tasted them.

Kukaan ei ollut näkemässä, kun hän oli avannut kaksi suklaista yllätysmunaa ja syönyt niitä. Alunperin hänellä oli tarkoitus, että hän vain maistaa hieman suklaamunaa.

No one was seeing him after he opened two chocolate surprise eggs and ate them. Originally, he was meant to just taste a little chocolate egg.

Suklaa oli sulanutta ja se sotki hänen kätensä ja naamansa. Tuliko siitä hänelle hyvä mieli? Mitä arvelet?

The chocolate had melted and it messed up his hands and face. Did it make him feel good? What do you think?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti